Flash player

Je Flash plugin kon niet worden gedetecteerd. Deze flash plugin is nodig om de webcams van de dames te kunnen bekijken en met de dames te kunnen chatten en direct af te spreken. De Flash plugin is door meer dan 95% van de Internet gebruikers geinstalleerd en is geheel gratis te downloaden.Google Chrome browser

Allereerst willen we je aanraden om gebruik te maken van de Google Chrome browser (gratis te downloaden via deze link). Voor deze browser hoeft de Flash plugin niet te worden geinstalleerd zodat je direct met onze dames kunt chatten, cammen en afspreken.De Flash plugin binnen overige browsers:

 1. Je hebt geen Flash plugin geinstalleerd.
  Klik in dat geval op deze link om de plugin alsnog gratis te installeren (opent in een nieuw scherm)
  De installatie neemt minder dan een minuut in beslag, en daarna ben je klaar om al onze dames via hun webcam te bekijken.
   
 2. Je Flash plugin is geinstalleerd maar is verouderd of staat niet actief.
  Onze website is geoptimaliseerd voor de Google Chrome browser (je kunt deze hier geheel gratis downloaden). De Flash plugin is al in deze browser ingebouwd, dus je kunt meteen van start!

  Een verouderde Flash plugin vernieuw je via deze link.

  Maak je gebruik van Internet Explorer of FireFox, kijk dan voor de zekerheid in onze handleiding hieronder of je plugin actief is.FireFox en Internet Explorer

Hieronder zie je voor Internet Explorer en FireFox uitgelegd hoe je kunt controleren of de Flash plugin actief is


FireFox

Volg de stappen:
 1. Klik op het menu icoon rechtsboven in de browser
 2. Klik op het 'Add-ons' icoon
 3. Zoek in de lijst de regel op waar 'Shockwave Flash' in staat. Selecteer 'Altijd activeren' uit de lijst. Als dit niet mogelijk is, kies dan voor 'Vragen om te activeren'.

  Zie je deze regel niet staan, dan is de Flash plugin niet geinstalleerd. Klik dan hier om de plugin te installeren en doorloop deze stappen voor de zekerheid nog een keer.


Internet Explorer

Volg de stappen:

 1. Klik op het menu icoontje rechtsboven in je browser
 2. Klik op 'Internet options'
 3. Kies in het tabje 'programs' voor 'Manage add-ons'.

Volg de laatste 2 stappen zoals hieronder genoemd.

 

Je krijgt nu een lijst met geinstalleerde plugins.
Volg de stappen:

 1. Klik op de regel aan waarin 'Shockwave Flash' staat.
  Zie je deze regel niet staan, dan is de Flash plugin niet geinstalleerd. Klik dan hier om de plugin te installeren en doorloop deze stappen voor de zekerheid nog een keer.
 2. Klik op 'Enable' om de plugin te activerenToch nog problemen

Heb je toch nog problemen? Stuur ons dan een bericht via de helpdesk.